Välkommen till Hästholmens Fiskeklubb (HFK).
Hästholmens Fiskeklubb är en ideell klubb som anordnar medlemsfisketräffar och fisketävlingar inom släpfiske med båt, spinnfiske m.m samt även andra aktiviteter.
Här kommer information ut om medlemsträffar, tävlingar, möten, nyheter mm.

1 februari 2013

Klubbinfo.

Igår kväll hölls klubbens första årsmöte och då klubbades allt för klubbens uppstart. Klubben kommer i första hand inriktas på släpfiske med båt. Klubben kommer även att syssla med spinnfiske och isfiske m.m.
Här kan det komma ut medlemsinbjudan med kort varsel då vi snabbt kan få för oss att åka ut på någon fisketur och köra en klubbtävling. Även medlemsträffar med grillning och minigolf samt träffar på Värdshuset Vätterhästen m.m kommer att anordnas i Hästholmen.
Klubben har nu tagit över 3 tävlingar från Team Gesse. Tävlingen Grand Slam kommer fortsättningsvis att vara öppen för icke medlemmar i Hästholmens Fiskeklubb. Grand Slam kommer i år att köras den 9 mars.
Hästholmens Sommarfisketävling som var en liten mindre lokal tävling kommer nu att göras om till klubbens KM som körs sista lördagen i juli. (27 juli 2013)
Nyårslaxen kommer i fortsättningen bara vara öppen för medlemmar i Hästholmens Fiskeklubb. Minst en deltagare per båt måste vara medlem i klubben. Även landfiskare som deltar i Nyårslaxen måste vara medlemmar i klubben. Förövrigt är det samma regler som gäller som tidigare och tävlingsdag är också i fortsättningen annandag jul.
Fler tävlingar och aktiviteter kommer att anordnas och mer info. om det kommer längre fram. Bl.a kommer även ett KM att köras även vintertid. Detta beror på att en hel del medlemmar är i Hästholmen bara under sommartid och andra bara under vintertid. Ett vandringspris för varje KM kommer att införskaffas.
Klubben listar årets största medlemsfisk och redan idag kom första laxen upp och den ses i fliken Årets Klubbrekord.
Nu är det fritt fram att bli medlem i klubben och info. om det finns under fliken Medlemskap.
På gårdagens årsmöte flöt allt på bra och det serverades supergod smörgåstårta. Kul att klubben nu är startad efter lång tids planering och nu önskas alla nya medlemmar välkomna till Hästholmens Fiskeklubb.

MVH/Ordföranden