Välkommen till Hästholmens Fiskeklubb (HFK).
Hästholmens Fiskeklubb är en ideell klubb som anordnar medlemsfisketräffar och fisketävlingar inom släpfiske med båt, spinnfiske m.m samt även andra aktiviteter.
Här kommer information ut om medlemsträffar, tävlingar, möten, nyheter mm.

1 juli 2018

Team Bottennappet vinnare av Nattdraget 2018

Äntligen blev denna tävling av, och en strålande natt och morgon fick deltagarna i nattdraget uppleva efter en trevlig grillning kvällen innan. Bra vindar och en stor måne välkomnade alla ut på sjön vi 3 tiden på lördagsmorgonen.

Fisket var däremot lite trögare och det kalla vattnet på runt 10 grader som kommit upp till ytan gjorde nog sitt till där, vilket innebar att bara 5 team fick fisk att väga in.

Efter att tävlingen var avslutad så lagade Strand med medhjälpare äggröra och bacon åt tävlingsdeltagarna. Kanon gott, och tack alla ni som hjälpt till under helgen.

Stort grattis till vinnande team Bottennappet, Stefan och Erik. Mycket bra fiskat, och grattis till en fin sommarlax. 550kr från tävlingen går även till Mer lax i Vättern för fortsatt laxfiske.

Nästa tävling i Hästholmen blir sommar KM den 28 juli med reservdag 29. Då blir det att grilla igen, och så bjuder klubben på middag en av kvällarna. Troligtvis fredagen den 27 juli då önskemål från medlemmarna kommit in att man vill ha det kvällen innan tävling istället för efter samma dag. Troligtvis trötta efter all drillning då. (Redaktörens tankar)

Vinnarna: Team Bottennappet
Stefan Hermansson och Erik Oscarsson, Mjölby
2:a Team Tranås Trolling
Jonas Andersson och Per Henningsson, Tranås
3:a Team Stålknapp
Lena, Marcus och Morgan Stålknapp, Ödeshög
Topp 3! 
1:a  Team Bottennappet i mitten, 2:a Team Tranås Trolling till vänster,
 och 3:a Team Stålknapp till höger.
Fångster.
Resultat.
Vilken helg vi fick! Här en somrig avslutningsbild på Team Strand och Henriks morgontrötta gast ;)