Välkommen till Hästholmens Fiskeklubb (HFK).
Hästholmens Fiskeklubb är en ideell klubb som anordnar medlemsfisketräffar och fisketävlingar inom släpfiske med båt, spinnfiske m.m samt även andra aktiviteter.
Här kommer information ut om medlemsträffar, tävlingar, möten, nyheter mm.

18 december 2019

Lite info från styrelsen


Dagarna går och snart är det jul och tävlingen Nyårslaxen efter det. 

Nedan finns lite info från styrelsen. De medlemmar som vill få mejl från oss i HFK men inte får det, får ta kontakt med Jonas A via mejlen så läggar han in en adress eller ändrar om det är fel på befintlig. 


-När det gäller styrelsen så har det löst sig med en ordförande i klubben. Henrik Strand (Team Strand) som är bördig från Hästholmen, tar över stafettpinnen sedan sista styrelsemötet. Det känns bra och vi önskar dig lycka till.

-Klubben håller även på att sätta in en ny kassör i klubbens ekonomi. Våran trogne Fridlund har nämligen valt att ta ett steg tillbaka då allt inte hinns med som han vill. Så här passar vi istället på att tacka dig Johan för allt jobb du gjort åt oss sedan klubben startade. Hatten av för dig.Medlemsavgift 2020 

Då klubben har ansökt om ett organisationsnummer, för att sedan kunna skaffa ett föreningskonto med Swish. Så önskar vi att ni medlemmar avvaktar lite med att betala in 2020 års avgift.

I och med ett föreningskonto så kommer vi framöver att kunna swisha medlemsavgifterna direkt in på vårat konto. Vi hoppas och tror att vi ska kunna få till detta under jan nästa år, men vi hör av oss så fort vi vet mer.

MVH Styrelsen