Välkommen till Hästholmens Fiskeklubb (HFK).
Hästholmens Fiskeklubb är en ideell klubb som anordnar medlemsfisketräffar och fisketävlingar inom släpfiske med båt, spinnfiske m.m samt även andra aktiviteter.
Här kommer information ut om medlemsträffar, tävlingar, möten, nyheter mm.

9 november 2017

Mörkerhugget flyttat till söndag 12 nov!


Då vindarna spökar till det som vanligt så väljer vi att flytta tävlingen till reservdagen 12 nov. Men OBS, smoltlotteriet blir av som planerat på lördagen vid 16.45 tiden i klubblokalen.


Nytt upplägg i helgen blir då:

Lördagen 11 nov:

Under invägningen för de landfiskare i landfiskemästerskapen som kommer att ske i renshuset vid 16.45 tiden på lördag kväll, så kommer även lotter att säljas i ett smoltlotteri för att få in pengar till utsättning av lax i Vättern. Priset i den tävlingen är en Ambassadeur rulle av ett värde på 6000kr! Mer info om detta finns på Mer lax i Vätterns hemsida. Välkomna ner och prata fiske :)


Mörkerhugget

Söndagen 12:e november kommer Hästholmens fiskeklubb (HFK) bjuda in till en trollingtävling i vintermörkret. Reservdag 12 nov.


-Anmälan 250 kr/team sker i Hästholmens hamn (klubblokalen) kl. 06.45 - 07.30. Vid anmälan lämnas startbrickor ut. Fri start efter kaptensmötet som sker 07.35. Medtag helst jämna pengar till startavgiften men swich på plats går bra. Av startavgiften går även 50kr/team till Mer lax i Vättern stiftelsen  http://merlaxivattern.se/


-Kaptensmöte kl. 07.35 utanför renshuset och sedan fri start.


-Målgång är kl. 16.30. Då ska samtliga startbrickor vara inlämnade på tavlan.

-Tävlingen är öppen för alla, och ända tillåtna fångstmetoder är trollingfiske och släpfiske utter (lod eller yt) efter båt. Ensamfiskare välkomna.

-Fisk som får vägas in är: Öring minst 52cm, Lax minst 62cm och Sik minst 40cm.

Fullständiga regler finns under fliken Tävlingsregler
För frågor: Jonas Andersson  070-8975277,  jsa@ho.tranas.seÖvrigt som händer på Söndagen är: 


-Gissa största fisken tävlingen. 50kr/gissning.


-Lösa nytt medlemskap i HFK.


-Betala medlemsavgift 2018 till HFK för dom som är medlemmar. (inget krav att vara medlem för att tävla på Mörkerhugget)


-Mer lax i Vättern dekal 2017 och MliV wobbler finns att få som kvitto, vid bidrag om 300/500kr eller mer till stiftelsen.


Varmt välkomna till en släpfisketävling på årets mörkaste tid!
Huvudsponsor för tävlingenSponsor för tävlingen

Priset i smoltlotteriet skänkt av Fiske & Outdoor i Jönköping