Välkommen till Hästholmens Fiskeklubb (HFK).
Hästholmens Fiskeklubb är en ideell klubb som anordnar medlemsfisketräffar och fisketävlingar inom släpfiske med båt, spinnfiske m.m samt även andra aktiviteter.
Här kommer information ut om medlemsträffar, tävlingar, möten, nyheter mm.

16 september 2017

Tävlingsregler för Höstfighten 7 okt och Mörkerhugget den 11 Nov

Här kommer reglerna för Höstfighten 7 okt med reservdag 8 okt. Även regler för våran tävling Mörkerhugget ligger nu ute, och datumet för årets mörkerhugg är satt till 11 nov med reservdag 12 nov.

Fullständiga regler finns under fliken Tävlingsregler. Under den fliken finns alla våra tävlingar så det är bara att bläddra ner till aktuell tävling.


Regler i korthet för Höstfighten:

Lördag den 7 okt bjuder Hästholmens fiskeklubb (HFK) in till en öppen trollingtävling. Vid dåligt väder är söndagen den 8 okt reservdag.

-Anmälan 250 kr/team sker i Hästholmens hamn (Klubblokalen) kl. 07.00 - 07.30. Vid anmälan lämnas startbrickor ut. Fri start efter kaptensmötet som sker 07.35. Medtag helst jämna pengar till startavgiften (swish går bra). 50kr/team av startavgiften skänks till Mer lax i Vättern stiftelsen  http://merlaxivattern.se/

-Kaptensmöte kl. 07.35 utanför renshuset och sedan fri start.

-Målgång är kl. 16.30. Då ska samtliga startbrickor vara inlämnade på tavlan.

-Tävlingen är öppen för alla, och ända tillåtna fångstmetoder är trollingfiske och släpfiske utter (lod eller yt) efter båt. Ensamfiskare välkomna.

-Fisk som får vägas in är: Lax minst 62cm, Röding och Öring minst 52cm, och Sik minst 40cm.

-Fullständiga regler finns under fliken Tävlingsregler.


Övrigt som händer på lördagen är:

-Gissa största fisken tävlingen. 50kr/gissning.

-Lösa nytt medlemskap i HFK.

-Betala medlemsavgift 2017 till HFK för dom som är medlemmar. (inget krav att vara medlem för att tävla på denna tävling)

-Mer lax i Vättern dekal 2017 och MliV wobbler finns att få som kvitto, vid bidrag om 300/500kr eller mer till stiftelsen.


Varmt välkomna till höstens tävling på Vättern!


Sponsor för tävlingen