Välkommen till Hästholmens Fiskeklubb (HFK).
Hästholmens Fiskeklubb är en ideell klubb som anordnar medlemsfisketräffar och fisketävlingar inom släpfiske med båt, spinnfiske m.m samt även andra aktiviteter.
Här kommer information ut om medlemsträffar, tävlingar, möten, nyheter mm.

14 juli 2016

Upplägget för NM i rödingfiske i helgen.

Med stora kliv närmar vi oss NM helgen i Hästholmen.

Upplägget för tävlingen (i korthet) hittar ni här under. Och för er som vill ha de fullständiga reglerna så finns allt under fliken längst upp på sidan som heter NM i rödingfiske 2016


Övrigt som händer i helgen är: 

HFK tänder grillar både på fredag kväll (ca 19.00) och på lördagskvällen efter att invägning, liten prisutdelning och rensning av all fisk är avklarad :)

Vid start:
-Finns kaffe/läst och varmkorv i massor att köpa.

-Tävlingen "gissa vikten på största rödingen under tävlingsdagen" 50kr/gissning.

-Lösa medlemskap i HFK för dom som vill det.

-Mer lax i Vättern dekal + MLiV wobbler 2016 finns att få som kvitto, vid bidrag om 300/500kr eller mer till stiftelsen Mer lax i Vättern.Hästholmens Hamn och Magasin AB sponsrar med gratis rampavgift under fredag-söndag. Även gästhamnsplatserna är gratis för dom fiskade i NM hela helgen, förutsatt att man meddelar hamnvärden om att man är med i tävlingen och lägger sig på Hamnkontorets tilldelade platser.

Nytt inlägg om väder och vind kommer under fredagskvällen.Inbjudan i korthet:

Datum: 
16-17 juli 2016

Upplägg: 
Öppen trollingfiske (släpfiske) tävling efter röding. Tävlingen genomförs under 2 dagar, om vädret så tillåter. Vid inställd tävling på grund av dåligt väder (hård blåst), så skjuts inte tävlingen upp till annan helg. 
 
Minst 2 personer/team för att få starta.

Arrangör:
Hästholmens fiskeklubb.http://hastholmensfiskeklubb.blogspot.se/

Tävlingsledning:
Hästholmens fiskeklubbs aktivitetskommitté och styrelse med kontaktperson: Johan Fridlund  070-8702775,  014240430@telia.com

Anmälan:
Anmälningsavgiften på 600 sek betalas på plats i Hästholmen under fredagen 15/7 kl. 18-20 eller under första tävlingsdagens morgon 07.30-08.30. Vi tar även Swish på plats. 

Alltså ingen föranmälan detta år.

Sponsorer för NM i rödingfiske 2016 är:

Titta in på sponsorernas egna sidor, genom att klicka på deras logga!HuvudsponsorStort tack till er alla, för att ni ställer upp och gör denna tävling möjlig.


Varmt välkomna!