Välkommen till Hästholmens Fiskeklubb (HFK).
Hästholmens Fiskeklubb är en ideell klubb som anordnar medlemsfisketräffar och fisketävlingar inom släpfiske med båt, spinnfiske m.m samt även andra aktiviteter.
Här kommer information ut om medlemsträffar, tävlingar, möten, nyheter mm.

21 december 2015

Nytt år närmar sig för HFK!

Julveckan är kommen och nytt år stundar snart. Aktivitet i HFK under julhelgen är tävlingen Nyårslaxen och några dagar efter nyår så är det vinter KM som gäller. 

Regler för Nyårslaxen kan ni se i inlägget nedan.


Medlemsavgifter för 2016

Det fritt fram att betala in klubbens medlemsavgift för 2016 nu också. När vi nu går in på nytt år så har klubben 121st seniorer och 16st juniormedlemmar, och så hälsar vi våran nyaste medlem, Patrik Friberg från Uppsala, varmt välkommen.   

Enskild person: Ger ett medlemskort med ett löpnummer på. Ger även en rösträtt vid möte. Medlemskortet kan inte överlåtas eller lånas ut till någon annan person. Måste lämnas tillbaka vid avhopp från klubben.

Familjemedlemskap: Alla i familjen registreras, allt för att se hur många ungdomar som finns i klubben. Ett familjemedlemskap kommer ge 2st vuxna medlemskort med ett löpnummer på och ett juniorkort per ungdom under 20 år i familjen. I ett familjemedlemskap ingår 2st rösträtter vid möte. Medlemskorten kan inte överlåtas eller lånas ut till någon annan person. Måste lämnas tillbaka vid avhopp från klubben. Ungdom över 20 år i en familj måste således lösa ett enskilt medlemskort med löpnummer. Familjemedlemskap gäller familj bosatta på samma adress.

Medlemsavgift: Enskild person 200 kr/år. Familjemedlemskap 300 kr/år.

Betald medlemsavgift gäller kalenderår. (1 januari till 31 december)

Betalning kan ske till Johan via:
Swish till nummer: 070 8702775
Bankkonto: 9023 2437922 (Länsförsäkringar)

OBS!
Glöm nu inte teamnamn och namn vid inbetalningen, och tänk också på att det är nytt kontonummer mot tidigare år :)

Vintrig bild från tidigare år, och så önskar HFK alla en riktigt God Jul också.