Välkommen till Hästholmens Fiskeklubb (HFK).
Hästholmens Fiskeklubb är en ideell klubb som anordnar medlemsfisketräffar och fisketävlingar inom släpfiske med båt, spinnfiske m.m samt även andra aktiviteter.
Här kommer information ut om medlemsträffar, tävlingar, möten, nyheter mm.

1 juni 2014

Klubbtävling mellan HFK och Hjo 6 juni

Nu är det snart dags för klubbtävlingen mellan Hjo och Hästholmen med utgångshamn Hjo i år.


Några förtydliganden om vad tävlingen handlar om:

-Tävlingen är alltså en klubbtävling mellan klubbarna Hjo och Hästholmens fiskeklubbar.

-De pengar som kommer in på startavgifterna, minus MLiV pengarna, delas ut i pris till de 3st team som har tagit mest poäng i tävlingen, oavsett klubb. Även 3st plaketter till det team som får mest poäng av alla startande team, oavsett klubb, kommer delas ut. OBS! Ta med jämna 250kr i anmälningspengar.

-Det kommer sedan att finnas ett vandringspris. Detta pris får sedan behållas av vinnande klubb eller den klubb som har över 4st startande båtar, om motståndaren inte får ihop 4st båtar till start. Alltså vid mindre en 4st startande båtar från bara en klubb, tillfaller vandringspriset med automatik motståndaren det året. Men tävlingen går till start precis som beräknat, för att kora team vinnarna till plaketterna och pengapriserna.

-Blir det blåst, så tas beslut under torsdagen och läggs sedan ut på bloggar och facebook. 

-Hjo ordnar grillat till kvällen där var och en betalar självkostnadspris för grillspett, sallad, färskpotatis och god sås. Var och en tar med dryck enligt eget önskemål. (läsk, sodavatten bjuder dom på). Om man önskar att äta på kvällen, så får man anmäla det vid starten på fredagsmorgonen och naturligtvis är alla övriga familjemedlemmar också välkomna till grillningen.

-På morgonen bjuder även Hjo på kaffe, bröd o ost i samband med anmälningen som kommer ske i deras klubblokal i hamnmagasinet på andra våning.

-Hamnvärden i Hjo löser båtplatser till tävlingshelgen och vill ni ha kod till dusch och toa innan så får ni höra av er till Jonas 070-8975277.

-På plats i Hjo finns det våg, mätbräda, påsar och dator med office excel i. HFK tar med sig priser, startkort, USB med Excelprogram på och några 50 lappar i växelpengar.

Här nedan finns reglerna i sin helhet: VÄLKOMNA!