Välkommen till Hästholmens Fiskeklubb (HFK).
Hästholmens Fiskeklubb är en ideell klubb som anordnar medlemsfisketräffar och fisketävlingar inom släpfiske med båt, spinnfiske m.m samt även andra aktiviteter.
Här kommer information ut om medlemsträffar, tävlingar, möten, nyheter mm.

14 april 2019

påskträffen flyttad till Simrishamn

Efter kontakt med flera Team som ska komma till påsk träffen beslutade vi att flytta träffen till Simrishamn med samma upplägg långfredagen 19/4 och påskafton 20/4
välkomna
Peter / Team Rödingen
0708-366943
eller
Jimmy/Team Nordling
0703-324048
En fisketräff i S .östersjön för att fiska efter dom stora vandringslaxarna utanför Simrishamn
Vi kör tävlingen 2 dag men man behöver inte deltaga båda dagarna det kan räcka med ett par timmar för vinst.men man måste anmäla sig innan man åker ut på havet.första dagen.
Liten Tävling:
Vi kommer att köra en liten tävling vem som tar den tyngsta odlade Laxen (utan fettfena) under dom här 2 dagarn då gäller vägning och foto i hamn med vittne ,samma regler som vi alltid har. Vi har tänkt oss 100:- /båt , pengarna och plakett tillfaller den som fångar den tyngsta fångade odlad Laxen under dom här två dagarna.

På anmälan vill jag ha team namn,tel.nr.ev AIS ,VHF är ett måste när man är på havet men vi har inget krav för att deltaga , mail adress så jag kan meddela er om ändringar i arrangemanget.